Назад

Трета търговска мисия за вино и храни в Ла Риоха, ИспанияEnterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата, в сътрудничество с Регионалната федерация на бизнеса в Ла Риоха, Испания, организират участие в “Третата търговска мисия за вино и храни в Ла Риоха”, Испания, която ще се проведе в периода 3-4 юни 2015.
 
Традиционно, търговската мисия събира на едно място испански производители на хранителни продукти и вина от района на Ла Риоха и вносители и дистрибутори на този вид продукти от цял свят. Целта на събитието е да се разширят възможностите за бизнес с района на Ла Риоха.
 
Организаторите поемат разходите за път и настаняване (3 нощувки в Логроньо) на потенциални купувачи, които имат необходимия капацитет за внос!
 
За кого е предназначено:
  • вносители и дистрибутори от хранителни вериги
  • вериги от супермаркети и хипермаркети
  • вносители на испанските хранителни продукти
  • търговци на едро на деликатеси и вносители на вино.

По време на събитието ще имате възможност да осъществите:

о Предварително уговорени двустранни бизнес срещи между производители и купувачи или вносители (графиците за срещи се изготвят според личните предпочитания)
 
о Посещения в компании от Ла Риоха по предварителен график (в зависимост от избора, направен от всеки вносител)
 
Начин на регистрация:
Участниците в събитието се регистрират след предварително одобрение от страна на организаторите от Испания. За целта, e необходимо да попълнете приложената регистрационна форма възможно най-подборно и да я изпратете на Аглика Попова, Българска търговско- промишлена палата (email: a.popova@bcci.bg).
 
Крайният срок за изпращане на попълнена регистрационна форма е 28.04.2015г. Ще получите потвърждение по имейл.
 
Моля, отбележете, че при ободрение от страна на организаторите от Испания и в случай на последващ отказ от Ваша страна след 8.05.2015г. е предвидена наказателна такса за отказ от € 350.
 
Приложения:
 
Повече информация:
Европейски иновационен и информационен център, БТПП
Аглика Попова
e-mail:.popova@bcci.bg
tел: 02/ 8117 505 или 02/ 8117 525
 
 

23.04.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад