Назад

Над 80 фирми се представят в ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО

Над 80 фирми - производители, търговци, предприемачи от различни сектори на икономиката се представят в НДК в откритото днес изложение ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО. Изложението, организирано от БТПП, е четвърто издание и ще продължи до 22 март 2015 година.
 
„Нашата цел е да дадем възможност на българските производители да покажат своите стоки, директно да имат контакт с потребителите, да имат възможност да направят свой вътрешен маркетингов анализ за това какво предлагат и какъв отзив намират техните стоки сред българските граждани, както и да имат възможността да предлагат стоките си  в други райони на страната и в чужбина“, поясни при откриването на експозицията зам.-председателят на БТПП Георги Стоев.
Той отбеляза, че изложението е едно от събитията, с които БТПП отбелязва своята 120-годишнина, която ще се чества през юни тази година, и изрази надежда членове на Палатата по регионите да предприемат подобни инициативи и българските граждани да имат повече възможности  да се убедят в качеството на българските стоки.
 
Повече информация за изложението: ТУК

13.03.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад