Назад

Новият изпълнителен директор на ИАНМСП посети БТПП



Новоназначеният изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия  /ИАНМСП/ Мариета Захариева* посети БТПП и се срещна с председателя Цветан Симеонов. В хода на разговора бяха обсъдени допирните области в дейността на палатата и държавната агенция. Констатирано бе единомислие по отношение общата мисия в подкрепа на предптриемачеството и икономиката на страната. Договорено бе по-тясно сътрудничество между двете институции. 
 
Цветан Симеонов припомни позицията на БТПП, че ИАНМСП би следвало да възлага, разбира се по реда за обществените поръчки,  изпълнението на дейностите за осъществяване на държавната политика за насърчаване на конкурентоспособността на българската икономика на бизнес организации, които имат опита и капацитета да ги извършват.
 
 
--------------
*Мариета Захариева е назначена за изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия от 16.02.2015 г.  Тя има над десет години управленски, маркетинг и административен опит в сферата на международните икономически отношения и бизнеса.
 

10.03.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад