Назад

Предстои Българо-полски бизнес форум в БТППБългарската търговско-промишлена палата съвместно с Отдела за промоция на търговията и инвестициите към Посолството на Полша в София и Българо-Полска Търговско-промишлена камара организират на 18 март 2015г. Българо-полски бизнес форум, фокусиран върху двустранните срещи между компании от двете страни. Форумът ще се проведе от 10.00ч. в сградата на БТПП, ул.Искър 9, етаж 1, зала A. 
 
В събитието ще участват полски фирми от секторите: пътно строителство и поддръжка, сладкарство, месопреработвателна промишленост, фармацевтична промишленост, химическа промишленост и козметика, производство на високо технологични плотери за ПВЦ, производство на уреди за заснежаване на ски писти, производство на улично и парково осветление, халета и хангари, складове. 
 
Желаещите да участват моля, да изпратят попълнена регистрационна карта в срок до 17 март 2015г. на имейл: irelations@bcci.bg За повече информация БТПП дирекция Международно сътрудничество и международни организации тел. 02/8117421 или 028117489.     
 
Регистрационна форма с предварителна програма: ТУК
 
Списък на полските фирми, заявили участие: ТУК 
 

11.03.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад