Назад

БТПП - с високи отличия от Деветата световна конвенция на Асоциация за човешки ресурси и индустриално развитие

От 28 до 30 октомври в Токио се състоя  Деветата световна конвенция на -Асоциация за човешки ресурси и индустриално развитие (HIDA/AOTS Alumni Societies). Присъстваха повече от 200 делегати от 39 страни. Българската делегация беше водена от зам.председателя на БТПП и председател на HIDA/AOTS в България Георги Стоев. 
 
Българската делегация беше отличена заедно с още 9 международни сдружения за активен принос в развитие на отношенията с Япония и  в дейността на АОТС. Беше проведен и  Конкурс за презентации на тема „Успешен пример“ (Success Story Contest).  На световния форум  беше отличен приноса  на БТПП и също председателя на HIDA/AOTS в България Георги Стоев, който председателства и Съвета на директорите на Световния фонд  за стипендиите на  HIDA/AOTS.
 
В конкурса за успешен пример, България бе представена с презентация на тема: „Развитие на професията „Човешки ресурси“ – мултипликационен ефект от обучението в HIDA/AOTS за  България “.  
 
В оспорвана конкуренция от  участници от различни страни, г-жа Татяна Бояджиева беше отличена извън класираните трима победители от Бразилия,Индия и Шри Ланка.
 
Наградите връчи  г-жа Акие Абе, член на журито и съпруга на японския министър-председател Шиндзо Абе.
 
Допълнителна информация: ТУК
 

03.11.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад