Назад

Председателят на БТПП участва в Български бизнес форум в БудапещаПредседателят на БТПП Цветан Симеонов взе участие в Български бизнес форум в Будапеща, организиран от Унгаро-българската стопанска камара. 
 
Форумът бе официално открит от председателя на Унгарската търговско-промишлена палата Ласло Параг
В бизнес форума участие взе предишния посланик на Унгария в София Юдит Ланг, както и ръководителят на службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на България в Унгария Чавдар Петков. 
 
При представянето на темата „България като атрактивно място за бизнес и инвестиции” Цветан Симеонов акцентира върху ролята на Палатата, услугите, които предлага, предизвикателствата пред организацията в социалния диалог, както и основните макроикономически показатели на България и предимствата на страната. Разгледани бяха двустранните отношения България – Унгария и секторите от взаимен интерес. За повече информация - ТУК.
 
Кметът на община Ихтиман Калоян Илиев маркира възможностите за инвестиции в общината. Представена бе и дейността на Унгаро-българската стопанска камара в Унгария и извън страната. 

30.10.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад