Назад

Председателят на БТПП откри новата учебна година в гимназия „Христо Ботев“

Председателят на БТПП Цветан Симеонов заедно с учениците на първото и най-авторитетно учебно заведение за подготовка на специалисти в областта на строителството, архитектурата, геодезията, прекрачи прага на Софийската гимназия "Христо Ботев", за да открие първия учебен ден. Палатата получава високо компетентна помощ от преподаватели в гимназията, специалисти в областта на ландшафтната архитектура, за поддръжката на парка пред сградата на БТПП. 
 
Цветан Симеонов поздрави преподавателите, учениците и техните родители. Той призова възпитаниците на гимназията да усвояват добре знанията и практиката, за да продължат да доказват изключително високия авторитет на българския строител. „Продължават да съществуват обекти, построени от български строители в Европа, Азия и Африка. В тази връзка ви желая, когато започнете да работите по специалността си, имената ви да бъдат изписани на обектите, които сте проектирали. Успешна учебна година!“ допълни Цветан Симеонов.
 
След кратка празнична програма за учениците и учителите прозвуча първият училищен звънец и бе даден старт на новата учебна година.
 

15.09.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад