Назад

Среща на работодателските организации от Европа и Централна Азия

На 11 и 12 септември 2014 г. във Варшава се провежда традиционна среща на работодателските организации от Европа и Централна Азия. На форума, организиран от Международната организация на работодателите (МОР), българските работодатели се представляват от Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Петьо Милков, зам.-председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България.
 
В рамките на срещата, домакинствана от председателя на организацията на работодателите в Полша Андржей Малиновски, ще се проведе дискусия по приоритетите на Международната организация на работодателите, развитието на работодателските организации в Източна Европа, пазарите на труда в Европа и Централна Азия – проблеми  и решения, стачните действия и др. Ще бъдат разгледани и актуални дейности и проекти на работодателските организации от Европа и Централна Азия.
 
Международната организация на работодателите има почти 100 годишна история и обхваща 150 национални организации от 143 страни. Основната цел на МОР е подобряване на бизнес средата и защита на интересите на работодателите /www.ioe-emp.org/. 
БТПП е член на Асоциацията на организациите на българските работодатели, която представлява българските интереси в МОР. 
 
Програма и списък на участниците в Срещата: ТУК
 
За информация: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: intorg@bcci.bg.
 

11.09.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад