Назад

Бизнес делегация до Истанбул през юни



Българската търговско-промишлена палата съвместно с Хасковската търговско-промишлена палата и DEIK - Борд за външно – икономически отношения на Турция, организира бизнес делегация до Истанбул, Турция в периода 24 -25 юни 2014 година.
 
В рамките на посещението се предвижда участие в бизнес форум, представяне на инвестиционния климат на страната и провеждането на двустранни срещи. БТПП има уверението на съорганизаторите от DEIK, че ще бъдат осигурени партньори за срещи за всяка българска фирма, проявила желание за участие.
 
По предварителни разчети разходите, свързани с посещението възлизат на 340 евро, в които са включени: пътуване с луксозен автобус, една нощувка /единична стая/ и закуска в 4-звезден хотел, вътрешен транспорт, 1 вечеря, обяд на блок маса, медицинска застраховка и организационна такса. 
 
Фирмите, които имат желание да участват в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на електронна поща: m.markova@bcci.bg и да заплатят необходимата сума в срок до 12 юни 2014г. четвъртък/
 
При последващ отказ за участие в делегацията, в срок до 16 юни 2014 /понеделник/, БТПП възстановява 100% от извършеното плащане. След изтичане на горепосоченият срок, при отказ от пътуване, сумата не се възстановява.
 
За повече информация:
Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП
тел: 8117 494 и 8117 489
 
Приложения: 
 
 

06.06.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад