Назад

БТПП - утвърден партньор за стимулиране на бизнес отношенията между България и ИталияНовоназначеният директор на Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприемачи в чужбина (ИЧЕ) Чинция Бруно и Ина Желязкова, Деск България Европейски фондове (ИЧЕ), посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата Цветан Симеонов.
 
Обсъдени бяха предстоящи планове за развитие на двустранните търговско-икономически взаимоотношения България - Италия. Дискутирани бяха бъдещи проекти, по които двете организации могат да си сътрудничат в подкрепа на предприемачеството между двете страни. Разгледани бяха различни възможности за съвместна дейност при бъдещи прояви в услуга на български и италиански фирми, като например организиране на участието им в бизнес форуми и семинари.
 
Гостите бяха информирани подробно за цялостната дейност на Палатата. Цветан Симеонов изрази увереност пред представителите на Агенцията относно последователността на  усилията на БТПП като утвърден партньор за постигане на общите цели - стимулиране на бизнеса между България и Италия.
 

26.03.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад