Назад

Министър Трайчо Трайков раздаде годишните награди Златна мартеница









 
С участието на инициаторите Българската търговско-промишлена палата и Бизнес център - България ЕООД  за седемнадесета година Съюз "Произведено в България" връчи годишните си награди в четири категории според статута си 
Призът за "Български производител" за 2010 година взе "Мусала Софт" за цялостния й принос в развитието на българския ИТ сектор, предоставяне на качествени софтуерни услуги и реализиране на износ с висока добавена стойност. Наградата бе връчена на Елена Маринова, президент на фирмата.
 
"Златна мартеница" за " икономическо коопериране и производство на територията на България, предоставена изключително на чуждестранни инвеститори за 2010 г. получи "Сентилион" за инвестиционен проект от 16 млн. лв. за производство на електронни модули за медицинска, визуална и индустриална електроника. Призът получи  прокуриста на фирмата Нина Горанова. 
"Финансова институция" на 2010 г. е "БНП Париба Лични финанси България" за стабилна и дългосрочно-ангажирана благоприятна кредитна политика към бизнеса в България с обща експозиция от близо 1 милиард лева към компании (включително към малки и средни предприятия) през годината. Наградата получи Улрих Шуберт, изпълнителен директор.
Годишна награда за рубрика отразяваща и рекламираща по света постиженията на малкия и среден бизнес в България през 2010 г. взе телевизионната рубрика „И ние го можем“, на програма БНТ „Свят“. Екатерина Генова, директор на дирекция „БНТ свят и региони“ получи наградата. Според регламента "Златната мартеница" е за средство за масово осведомяване - екип или отделен журналист с принос за осъществяване на целите на Съюз "Произведено в България"
http://bnt.bg/bg/news/view/48045/razdadoha_biznes_nagradite_zlatna_martenica

01.03.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад