Назад

SECURITY – ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ 2011

18-ТА МЕЖДУНАРОДНАТА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА И СЕМИНАР ЗА ОХРАНА, СИГУРНОСТ, БЕЗОПАСНОСТ






БТПП
 
18-ТА МЕЖДУНАРОДНАТА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА И СЕМИНАР 
ЗА ОХРАНА, СИГУРНОСТ, БЕЗОПАСНОСТ
SECURITY – ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ
Под патронажа на Министъра на вътрешните работи

В години на усложнена финансово-икономическа обстановка в света и страната, Българската търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама обединиха усилията си в подкрепа на бизнеса с желание за създаване на качествено нов продукт в областта на сигурността. Събитието, което тази година е под надслов “SECURITY – ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ” се проведе от 23 до 26 февруари 2011 г. в Интер Експо Център – София.
На изложението бяха представени: Алармени системи и средства срещу проникване и взлом; Автоаларми; Контрол на достъпа; CCTV и IP системи за видеонаблюдение; Пожароизвестяване и пожарогасене; Радиационен мониторинг и защита; Дозиметрична и радиометрична апаратура; Домофонни системи; Лични предпазни средства; Радио и телекомуникационни системи; Блиндирани и огнеупорни врати, огнеупорни каси, сейфове и шкафове; Банково оборудване; Бариери и паркинг системи; ID карти; Защита на ИТ оборудване и данни; Бронежилетки и брониране на автомобили; Аварийна безопасност; Специализирана литература и др. Сред експонатите имаше представени бронирани коли за превоз на специални пратки, автомобил за мобилно видео и аудио наблюдение, полицейско оборудване, средства за охрана на труда и защита на работното място и др.
По време на “SECURITY – ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ” на над 60 щанда взеха участие повече от 120 български и чуждестранни фирми-изложители и подизложители - производители и дистрибутори от Австралия, България, Великобритания, Германия, Израел, Испания, Италия, Канада, Китай, Корея, Норвегия, Русия, САЩ, Тайван, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, Южна Африка, Япония и др. В изложбата се представят и Министерството на вътрешните работи чрез: Институт за специална техника, Главна дирекция “Гранична полиция”, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, Академия и Музея на МВР.
Директно от чужбина участваха фирмите: E.S.P. Company и URMET ENGINEERING – Италия, Korteks – Латвия, Birosafe – Македония, UTI Security & Fire Solutions и Tora Security Systems – Румъния, Villa Pro – Словакия, Kest Security – Турция.
 
Експозицията бе съпътствана от богата семинарна програма, включваща  презентации на водещи специалисти от български и чужди фирми в бранша. 

23.02.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад