Назад

Как компаниите могат да участват в националната инициатива „Мениджър за един ден“

Националната инициатива „Мениджър за един ден” ще се проведе на 12 март 2014г. за тринадесета поредна година. Целта на събитието е да насърчи връзката между бизнеса и образованието и да промотира метода на учене чрез практика. Инициативата е реализирана от Джуниър Ачийвмънт България.
 
Българската търговско-промишлена палата за първи път ще участва като съ-организатор на инициативата "Мениджър за един ден" и ще даде възможност на младеж от средно или висше учебно заведение да заеме за един ден „председателското място“ в GS1 България към БТПП. Младежът ще бъде запознат със стандартите GS1 за идентификация на стоки и маркиране с баркод, и ще може да се включи при вземането на конкретни решения.
 
Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна имат възможността да тестват своите умения и планират кариерното си развитие. Те прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите им. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.
 
Фирмите, които се регистрират за участие, получават достъп до базата данни от кандидати, за да изберат един или повече младежи, които да станат част от техния екип за един ден.
 
Реалната среща на хора от бизнеса с избраните от тях младежи става сутринта на церемонията по откриване на „Мениджър за един ден” в хотел х-л „Шератон“, София. След това те прекарват работния ден заедно - участват в конференции, бизнес преговори, оперативки - и се връщат на същото място вечерта за церемонията по закриване. 
 
Таксата за участие на компании от София е 156 лв. (с включено ДДС). Държавни и общински институции, неправителствени организации от София, както и компании, институции и организации от страната не дължат такса за участие.
 
За повече информация, моля свържете се с:
Европейски информационен и иновационен център, БТПП,
Цветина Андреева,
 T.Andreeva@bcci.bg
 тел.: 02/ 8117 515
 
или посетете сайта на Джуниър Ачийвмънт България: http://mfd.jabulgaria.org/
 

28.02.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад