Назад

Атрактивни награди за запознатите със стандартите GS1



На 07 ноември 2013 г. в БТПП ще се проведе томбола във връзка с анкетното проучване по проект Core Implementation Measures на Международната асоциация GS1, в което участва и GS1 България. Целта на анкетата е да се добие по-точна представа за степента на внедряване и използване на стандартите GS1 в цял свят. 
 
Както предварително беше обявено, всички членове на GS1 България, взели участие в анкетното проучване, имат възможността да участват в томбола с две предметни награди – iPad 4 и преносим компютър Toshiba, и една допълнителна награда – публикуване на реклама и материал за фирмата в Информационния бюлетин на GS1 България. Печелившите ще бъдат изтеглени публично чрез томбола от сформирана за тази цел комисия, която ще се проведе на 07 ноември 2013 г., от 16:30 ч. часа, в зала А, в сградата на БТПП. 
 
Всички потребители се срещат непрекъснато с баркодовете върху опаковките на стоките, но малко са запознати със същността на системата GS1, която чрез стандартизиране осигурява прозрачност, проследимост  по веригата за снабдяване със стоки и сигурност на потребителите.
 
Проект “Core Implementation Measures” e иницииран от Международната асоциация GS1. Проектът е ориентиран към потребителите на системата GS1 с цел определяне степента на внедряване на стандартите GS1 както в различните отрасли, така и отделно за всяка Национална организация GS1, а и в глобален мащаб. В него участват Национални организации, членки на GS1, заедно с техните фирми-членове. 
 
Въпросите от анкетното проучване имат отношение към използването и внедряването на стандартите GS1 в България, като чрез отговорите си фирмите-членове определят кои стандарти се използват най-широко и до каква степен системата за глобална идентификация се прилага в страната. 
 
Тази година в анкетното проучване участие взеха 222 фирми-членове на GS1 България от сектор потребителски стоки. Пълният списък с участниците можете да видите ТУК.
 

06.11.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад