Назад

Среща с новоназначения посланик на Хърватия у нас



Новоназначеният посланик на Република Хърватия у нас Лйерка Алайбег, посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов. Той запозна посланик Алайбег с развиваните дейности и услугите, които предоставя БТПП, както и с участието на Палатата в диалога с правителството.
Сред обсъжданите теми бе и посещението на президента на Хърватия Иво Йосипович в България, както и специално организирания по този повод Българо-хърватски бизнес форум в БТПП, който ще се състои на 15 октомври, вторник, от 10.00 ч. в БТПП, гр. София , ул. Искър 9, ет.1, зала А.
Форумът ще бъде официално открит от президента на България Росен Плевнелиев и от президента на Хърватия Иво Йосипович. 
Българските участници имат изключителната възможност да се запознаят с икономическата среда и перспективите за бизнес партньорство в най-новата страна членка на Европейския съюз. Специално внимание ще бъде отделено на възможностите за сътрудничество в областта на европроектите.
 
Участието в бизнес форума е безплатно. Заявяване за участие във форума може да направите чрез изпращане на попълнена регистрационна форма на имейл: irelations@bcci.bg   или на факс: 02/ 987 32 09.
За въпроси и допълнителна информация: Дирекция международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02/8117 421, 8117 494.   
 
 
 
 
 

14.10.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад