Назад

Президентите на България и Хърватия откриват Българо-хърватски бизнес форум в БТПППо повод официалното посещение на президента на Република Хърватия Иво Йосипович в България, Българската търговско-промишлена палата (БТПП), съвместно с Икономическата камара на Хърватия и Посолството на Хърватия в София, организират Българо–хърватски бизнес форум, който ще се проведе на 15 октомври 2013 г. /вторник/ в БТПП, ул. „Искър”9, зала А, ет.1, гр. София от 10.00ч.
 
В официалното откриване на форума ще участват президентите на България Росен Плевнелиев и на Хърватия Иво Йосипович.
По време на форума ще бъдат представени инвестиционният климат и бизнес среда в Хърватия, както и бъдещите възможности за сътрудничество с България в областта на европроектите. 
 
След събитието участниците ще имат възможност да се срещнат с представителите на Икономическата камара на Хърватия и да зададат своите въпроси.
 
Участието е безплатно. 
 
Заявяване за участие във форума може да направите чрез изпращане на попълнена регистрационна форма на имейл: irelations@bcci.bg   или на факс: 02/ 987 32 09.
За въпроси и допълнителна информация: Дирекция международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02/8117 421, 8117 494.   
 
 
 
 

14.10.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад