Назад

БТПП подкрепя обявените задачи на служебния кабинет

Палатата изпрати на президента и служебния премиер приоритети в защита на предприемачеството, приети от УС на БТПП


Във връзка с обявения състав на служебното правителство и декларираните неотложни задачи, БТПП изразява подкрепата си за неговата успешна бъдеща работа. Палатата изпрати писмо до президента Росен Плевнелиев и до служебния премиер Марин Райков, с което се изказва готовност за съдействие в полза на стабилизирането на България и българската икономика, в поддържането на конструктивен диалог между държавната власт и фирмите. 

Към писмото са приложени и ПРИОРИТЕТИТЕ на БТПП в ЗАЩИТА ИНТЕРЕСИТЕ на ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО, приети на последното заседание на Управителният съвет на БТПП на 7 март 2013 година. Същите са формулирани на базата на анкета, проведена сред членовете на Палатата, и целят гарантиране на финансова стабилност, осигуряване на условия за икономически растеж и спазване върховенството на закона. 
 
Приоритетите са дългосрочни и включват предложения, както към служебното правителство, така и към следващия парламент и редовно правителство. Адресати на предложенията са и всички участници в политическия дебат.
 
Приоритетите на БТПП в защита интересите на предприемачеството - ТУК
 

13.03.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад