Назад

Цветан Симеонов участва във връчването на Национален орден за заслуги на Ален Ренар, председател на българската секция на Съветниците по външна търговия на Франция





 

По решение на Президента на Френската република, посланик Отие отличи на 23 януари 2013г. със званието Кавалер на Националния орден за заслуги на Франция Ален Ренар, председател на дружеството TEXAR и председател на българската секция на Съветниците по външна търговия на Франция.

Още от началото на своята дейност в България през 1992г, г-н Ренар допринася значително за развитието на икономическите връзки между Франция и България в областта на облеклото и хранително-вкусовата промишленост. В по-широк смисъл той с постоянство и готовност споделя своя опит и оказва подкрепа на публичните власти, износителите и инвеститорите с цел насърчаване на присъствието на френската икономика в България. Също така ръководи работата на българската секция на Съветниците по външна търговия на Франция, която довежда до изготвянето през 2012г. на бялата книга на френските инвестиции в България.

На церемонията присъстваха председателят на Българската търговско-промишлена палата, Цветан Симеонов, директорът на Българска агенцията за инвестиции, Борислав Стефанов, председателят на Френско-българската търговска камара, Стефан Дьолае, както и множество представители на френската бизнес общност в България.

Този текст и още снимки на Fr


26.01.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад