Назад

Среща с представители на компания "Portek"-Сингапур – част от концерна "MITSUI"-Япония





Георги Стоев, зам.-председател на БТПП, се срещна в БТПП с г-н Флорин Лукан-Арока, управител инфраструктурни проекти към представителството на компания "Mitsui&Co.Deutschland GmbH" в Букурещ. На срещата присъстваха и г-жа Йоана Йонг, управител в сингапурската компания “Portek Ports Holdings Pte Ltd” и г-н Рики Йонг, генерален мениджър на "Portek".  Сингапурската фирма е част от групата "MITSUI"-Япония и проявява интерес към предстоящи проекти за пристанищна инфраструктура в България. "Portek" съчетава възможностите за изграждане и управление на пристанища и ще участва в предстоящи търгове, в случай, че сроковете за тях не ограничават възможностите за подготовка. 

По време на срещата представителите на "Portek" бяха запознати с дейността на Палатата, с възможностите за регистриране на тяхно представителство в България, както и с различните прояви на БТПП в международен аспект. 
 
Г-н Стоев информира гостите с успешни инвестиционни проекти в България и с функциите на различните смесени палати и икономически съвети към БТПП.  
 
От “Portek” представиха материали за компанията, която се занимава с управление и оборудване на пристанища.
 

24.01.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад