Назад

Годишни награди "Личност в Новините" 2012









Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и председателят на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев са „Личности в Новините“ за 2012г. 

Те бяха отличени в категория „Политика“ в една от най-големите български англоезични  медии – Novinite.com (Sofia News Agency), и Novinite.bg. - водещ български сайт, чийто екип е организатор на тържествената церемония по награждаването.
 
За класацията, чрез гласуване в интернет, са взели участие 5300 читатели на двата новинарски сайта. За всяка от трите категории: „Политика“, “Бизнес“ и „Дипломация“ бяха номинирани по петима забележителни представители на политическия, икономическия и обществения живот в България.
 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи награди на двамата победители в категория „Бизнес“, избрани от  читателите на Novinite.bg - Петер Симон,  регионален мениджър на АББ за България,  и Орлин Попов, генерален директор на ресторанти „Хепи бар енд грил“.
 
Новата за тази година категория „Дипломация“ отличи две личности като най-успешни и положителни за страната. Холандския посланик в България, Карел ван Кестерен, е „Личност в Новините“ 2012 според читателите на Novinite.com, а изборът на читалителите на Novinite.bg е посланикът на Турция Исмаил Арамаз.
 
На 7 януари официално стартира и третият новинарски сайт Novinite.ru – изцяло на руски език, създаден от екипа на Novinite.com (Sofia News Agency) и Novinite.bg.
 
 

22.01.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад