Назад

Цветан Симеонов откри седма изложба в БТПП









 
Председателят на Българската търговско-промишлена палата – Цветан Симеонов откри седмата по ред изложба на на галерия Арт Виза  България. Този път бяха представени най-новите творби на пет български художнички: Александрина Караджова, Нина Златева, Цветелина Русалиева, Лидия Стефан и Атанаска Стоянова. 

В провокация от красота и стил се превърна модното ревю – проект на Александрина Караджова (Acrista) и модният дизайнер Марияна Панайотова (El Mari) на рокли-уникати, копия на картини и сюблимна част от най-женската изложба на „Арт Виза България”.


Водещ на събитието бе талантливият млад режисьор Венцислав Ненков, а председателят на Палатата Цветан Симеонов призна, че продължава да се изненадва с всяка нова изложба на провокациите и красотата, на които ще се радват посетителите и гостите на Палатата до 10 април. 


В знак на добро партньорство най-голямата работодателска организация в България – БТПП, получи като подарък картината „Айсберг”, нарисувана от художника Цветелина Русалиева.
 

Модната журналистка, дизайнер, модел и бизнес дама Петя Велкова, присъствала на събитието, призна че е впечатлена от дозираната пищност и стил в арт тоалетите на експозиция „Енигма” и пожела на El Mari още по-големи успехи и творчески постижения. Сред специалните гости на вечерта бяха Маестро Румен Статков, юридическия съветник на министър Аню Ангелов – Миглена Манолова, зам.-председателят на читалище „Добри Чинтулов” в София – Владимир Илиев,  представители на рекламния бизнес, на нефтена компания „Лукойл”, на бижутерския бизнес, много журналисти и PR-и.


Повече от атмосферата на откриването вижте във видеофайла.
 



14.03.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад