Назад

БТПП подпомага издаването на документи за разпространението на кино лента в Испания



 
Продуцентът и сценарист на филма „Операция - Шменти капели”  (Operacia - Shmenti kapeli 2011) Владислав Карамфилов - Влади Въргала, посети БТПП, за да получи съдействие за разпространение на своята лента в Испания. 

118-минутният филм, който имаше премиера в България през октомври 2011-та година, а наскоро в деня на националния ни празник беше представен в Брюксел и Ниш, ще стане достояние на нашите сънародници в Испания – каза Владислав Карамфилов при срещата с председателя на БТПП. 


„Българите в Испания са над 300 хиляди и искат да имат достъп до български културен продукт. В тази връзка БТПП ни оказа пълно съдействие за издаване на сертификат за произход, който да представим пред Министерството на културата на Кралство Испания, за да бъде извадено разрешение за разпространение на филма по тяхната киномрежа”, отбеляза сценаристът на филма.


============================================
„Операция - Шменти капели”  (Operacia - Shmenti kapeli 2011) 
Жанр: Комедия, Екшън, Криминален
България / 2011 / 118 минути
Сценарист: Владислав Карамфилов - Влади Въргала
Режисьор: Иван Митов
В ролите: Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки Стоев, Джони Пенков,Константин, Малин Кръстев, Кирил Ефремов, Владислав Димитров,Стефан Щерев, Владимир Владимиров,Август Попов, Китодар Тодоров,Владислав Карамфилов - Влади Въргала, Хари Аничкин, Пламен Пеев,Георги Спасов, Огнян Панов, Велислав Павлов, Павел Митков
Продуцент: Владислав Карамфилов - Влади Въргала

08.03.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад