Назад

БТПП е отворена за сътрудничество с „Методо” - ИспанияТрета испанска фирма направи визита през тази седмица в Палатата. Алба Лопес, проектен консултант на испанската компания МЕТОДО, представи успехите на фирмата в сферата на консултантските услуги - разработване и изпълнение на проекти по програми на ЕС и други донори. Компанията вече има офис у нас, както и в други страни на Латинска Америка и Югоизточна Европа. Фирмата работи и в областта на дистанционното обучение, базирано на съвременни технологични разработки и иновативни методи, пестящи време на обучаваните в съвременния динамичен свят.


Председателят на БТПП и г-жа Алба Лопес обсъдиха конкретни възможности за сътрудничество при разработването на  проекти в областта на опазване на околната среда,  зелената енергия и енергоспестяващи технологии, приоритети широко застъпени в следващия програмен период 2014-2020 г.


Освен това, беше дискутирана и темата за взаимстване на опита на МЕТОДО при обучението, включващ интелигентни решения, адаптивни при обучение на заети лица, желаещи да повишат своята квалификация без съществено откъсване от основната им дейност.

08.03.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад