Назад

Повишете познанията си по "кръгова икономика"

Модулно видео обучение за самостоятелни занимания с възможност за менторство и консултации
Българската търговско-промишлена палата и Съветът по кръгова икономика при Палатата представиха пред бизнеса платформа за видео обучение по „кръгова икономика“.

Модулното видео обучение е подготвено за самостоятелни занимания с възможности за менторство и консултации. Създател на курса е Десислава Димитрова, председател на Съвета по кръгова икономика при БТПП.

Обучението предлага комбинация от знания и умения, относно възможностите за трансформиране на бизнеси от линеен към кръгов модел, чрез използване на „умни“ технологии, иновации  и дигитализация, както и възможности за  финансиране на проекти, свързани с кръговата икономика, като основен елемент от Зелената сделка и фактор за успеха при изпълнението на Плана за възстановяване и устойчивост на Р България. 

Обучението е подходящо за мениджъри и собственици на частни компании, предприемачи, инженери, индустриални мениджъри и експерти, които ще получат познания как да трансформират бизнеса, така че той да е печеливш, успешен в дългосрочен план и високо конкурентен на международните пазари. Подходящо е и  за държавни служители, общинска администрация, НПО, административен персонал и  експерти, ангажирани със задачи  по изпълнение на  Зелената сделка и Плана за възстановяване и устойчивост.

Презентацията на платформата за видео обучение можете да намерите ТУК:

Платформата можете да посетите на адрес: www.circularedu.com

Уебсайт на Съвета “Кръговата Икономика - Зелената Алтернатива за България“ при БТПП: www.cega-bg.com

БТПП и Съветът по кръгова икономика ще продължат да информират за възможности за финансиране на проекти, свързани с въвеждането на кръговата икономика, както и други интересни новини по темата.

 


21.11.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад