Назад

Покана за Българо-виетнамски бизнес форум



Българската търговско-промишлена палата информира за предстоящ Българо-виетнамски бизнес форум, който ще се състои присъствено на 7 юни 2022 /вторник/ от 10.30 ч. в сградата на БТПП. Събитието се организира съвместно с Посолството на Виетнам в София и е част от програмата на изложението за еко продукти – Eco Green Vietnam Expo, което ще се проведе в София в периода 5-9 юни 2022 в НДК.

Социалистическа република Виетнам е традиционен партньор на Република България в региона на Югоизточна Азия. По данни от Министерство на икономиката и индустрията износът на България се състои главно от медикаменти, химически продукти, ламарини, листове от мед, инсектициди. Вносът включва кафе, кокосови орехи и други продукти на хранително-вкусовата промишленост, смоли, гуми и каучук, обувки и др.

В рамките на бизнес форума ще бъдат проведени и двустранни срещи с виетнамски фирми, производители и търговци на селскостопански продукти, чай, кафе, ръчно изработени продукти, както и технологии.

Желаещите да участват във форума, могат да заявят предварително своето участие на следния линк, в срок до 6 юни 2022 /понеделник/. Участието е безплатно. Работен език: английски.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

Приложение:
Проекто-програма
Списък на виетнамската делегация

 


02.06.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад