Назад

Традиционното пролетно издание на изложението "ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАСКОТО" се открива на 9 май



Българската търговско-промишлена палата информира, че 20-тото издание на търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”  ще се проведе от 9 до 21 май в Централни Софийски хали.

Участие в изложението ще вземат над 25 фирми - производители, търговци, предприемачи, които предлагат различни български продукти в областите: био продукти, облекло, трикотаж, обувки, чанти, бижута, стоки за бита и  други. 80% от участниците са малки фирми от следните браншове: био продукти (5%); сувенири и бижута (5%); кожени изделия (15 %);  конфекция и трикотаж (75%).

Търговското изложение „Доверете се на българското”:

⇒ Събира на едно място само български производители и търговци;

⇒ Участието дава възможност за представяне на фирмата и презентация на продуктите;

⇒ Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Само по време на изложението ще може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия изключително по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с  разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени нови колекции спортни и елегантни облекла на атрактивни цени. Ръчно плетени дрехи със сценарии ще представи фирма от Варна. Фирма от Трявна ще предложи висококачествен трикотаж - голямо разнообразие от модели и разцветки за всеки вкус! Участници ще покажат изобилие от чанти и обувки от естествена кожа. Посетителите ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието.  По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти - висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове, които спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

Ще може да се закупят ръчно изработени бижута от естествени материали и речни перли.  

Заповядайте от 9 до 21 май, от 10.00 до 19.30 часа в Централни Софийски хали!

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО!

За допълнителна информация:
БТПП, Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване
Милен Моллов - мениджър на изложението
Тел.: 02/ 989 72 40б
GSM: 0883 488 602
E-mail: fairs1@bcci.bg    Web: https://www.center.bcci.bg/4
https://www.facebook.com/DovereteSeNaBulgarskoto

 

 


05.05.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад