Назад

Катедра “Икономика на транспорта и енергетиката” с награда за обучението и популяризирането на международните стандарти

Катедра „Икономика на транспорта и енергетиката” при УНСС получи диплома за своя ценен принос към дейността на сдружението GS1 България във връзка с обучението и популяризирането на международните стандарти GS1. Церемонията по награждаването беше част от онлайн конференция „30 години приложение на стандартите в полза на бизнеса“.
 
Наградата беше връчена от изпълнителния директор на GS1 България г-жа Цвета Братанова и председателя на българската търговско-промишлена палата г-н Цветан Симеонов.
 
Проф. д-р Христина Николова, ръководител на катедра „Икономика на транспорта и енергетиката”, от своя страна, връчи поздравителен адрес и юбилейна монета на катедрата по случай годишнината на сдружението и благодари за високото признание.
 
„С удоволствие и благодарност можем да заявим, че катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ и GS1 България се радваме на ползотворно сътрудничество, което е залог и гаранция за високо качество на обучение на специалисти в областта на транспорта и енергетиката и за успешна професионална реализация на нашите абсолвенти. Отличните професионални и персонални взаимоотношения между преподавателите от катедрата и служителите на GS1 България допринасят за издигане авторитета и значимостта на нашата специалност“, споделя проф. Николова за наградата. Тя също добави, че се надява взаимното полезно сътрудничество да продължи да се развива и в бъдеще.

Линк

02.10.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад