Назад

БГ Баркод: комфорт за потребителяБългарската фирма за хoтелски и домашен текстил „Изитекс“ ЕООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 6-10 юли 2020 г.

„Изитекс“ ЕООД гр. Стара Загора е компания развиваща своята дейност повече от 15 години и е успешно позиционирана на българския пазар като един от големите производители в своята област. Основната дейност на „Изитекс“ ЕООД е производството на олекотени завивки, възглавници, протектори за матраци, покривки и спално бельо, но фирмата предлага и голямо разнообразие от спомагателни материали и консумативи, необходими в шевната промишленост. Продуктите на фирмата се предлагат както на българския, така и на международния пазар, а благодарение на модерната производствена фабрика и квалифицирани служители отговаря на всички изисквания за качество и притежава необходимите сертификати за безвредност.

БГ Баркод е електронен продуктов каталог не само за хранителни стоки, а включва артикули от различни категории. Поради многообразието на портфолио и наличието на един артикул в различни цветове, с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмата се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), импортиран в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 


24.07.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад