Назад

БГ Баркод: с грижа за духа и тялотоБългарската фирма „НИК БЮТИ“ ЕООД е въвела най-много продукти за седмицата 3-7 февруари 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

„НИК БЮТИ“ ЕООД е семейна фирма, която развива своята дейност в две направления: салон за красота и логичното продължение – производство на eтерични свещи с лечебен ефект и продукти съдържащи етерични масла.  Стоките се предлагат от 2006г. под търговската марка RELAX by Nelly. Брандът се ражда при разработки в ароматерапията, а етеричните свещи с лечебен ефект са патентовани. Продуктите участват в редица национални и международни търговски изложения. През 2016г. RELAX by Nelly   е номиниран за награда за креативност на изложението в Париж „Креативност в козметиката и парфюмерията". Наскоро е патентован и нов продукт, който  е завършек в грижата между духа и тялото и през 2020г. ще бъде представен на пазара.

„НИК БЮТИ“ ЕООД също е фирма, която залага и на качествени продуктови фотографии за осъществяване на първия визуален контакт с клиентите. Електронният каталог БГ Баркод предвижда добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.

За фирмите, които не разполагат с професионални снимки GS1 България предлага услуга за заснемане на продукти.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

  


17.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад