Назад

Оживление на India Telecom 2020, БТПП със свой представител





 

В периода 11-12 февруари в Делхи, Индия се проведе изложението INDIA TELECOM 2020. Като представител от българска страна бе д-р Людмил Иванов, член на Управителния съвет на БТПП, както и председател на Асоциация по железопътна сигнализация, автоматизация, комуникация и индустрия.

Изложението INDIA TELECOM 2020 има за цел да привлече потенциални купувачи от цял свят, както и производители на качествено телекомуникационно оборудване и доставчици на решения за ИКТ сектора от Индия под един покрив. Събитието създава възможност за развитие на дългосрочни бизнес отношения и бе разделено на няколко части – конференция и двустранни срещи.

На изложението бяха представени над 40 водещи индийски компании в областта на телекома, като Prima Tel, Birla Cable, Paramount Communications, Adishwar Tele Networks, Netstar, Tejas Networks и други. Събитието бе организирано от Съвета за насърчаване на износа на телекомуникационно оборудване и услуги (TEPC), който е създаден от правителството на Индия.

По време на събитието се състояха и двустранни срещи, на които д-р Людмил Иванов получи ценна информация за местната телеком индустрия и успя да създаде редица контакти, които ще бъдат предоставени на българския бизнес. 

 


17.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад