Назад

БГ Баркод: поглед към природата



Българската фирма „Силтона“ ЕООД с най-много въведени продукти за седмицата 20-24 януари 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Силтона“ ЕООД е малка семейна фирма в село Ведраре, общ. Карлово, която се занимава с търговия и производство на билки и билкови продукти, в частност бял трън. От 2017г. фирмата преработва семето от бял трън чрез процеса на студено пресовaне. Произвеждат приблизително 400 тона семена от бял трън годишно, 250 тона от които се изпращат за фармацията, а маслото/олиото е съпътстващ продукт. Билката бял трън е известна със силния си антиоксидантен ефект и с благотворното влияние върху  черния дроб.

Информация за продуктите на „Силтона“ ЕООД, съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011,  е попълнена директно от производителя и може да се намери в електронния каталог БГ Баркод.

Посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога, за крайните клиенти прочитането на етикета вече е по-лесно от всякога и става чрез сканиране или въвеждане на баркода на продукта. В мобилно приложение БГ Баркод може да се намери информация, която не се събира върху етикета като: атрактивна продуктова фотография, приложение на продукта, рецепти, линкове и др.

  


30.01.2020 г.

Видео:

Назад