Назад

Усвояването на фондовете на ЕС за земеделие в Испания

Снимка®БТПП
 
Българо-испанският бизнес съвет към БТПП, заедно с партньора си в Мадрид – Испано-българската камара на търговията, индустрията и туризма ще организират семинар, посветен на усвояването на европейските фондове в България на 20-21 октомври тази година.

Това стана ясно на проведена среща между ръководството на БТПП, Българо-испанския бизнес съвет, Испано-българската камара и ръководител търговско-икономически въпроси на българското посолство в Испания – Мая Станилова, която е и почетен председател на смесената камара в Мадрид.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов, председателят на БИБС Димитър Пампулов и испанските партньори договориха на семинара да бъдат представени добрите испански практики в областта на земеделието и намиране на решения на съществуващите проблеми в същата област в България.

Участие в семинара ще вземе генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес Истурис. Лектори на семинара ще бъдат представители на испанските структури, отговорни за използване на европейски средства за развитието на инфраструктурата и земеделието на Испания.

В началото на месец октомври БТПП ще разпространи допълнителна информация за семинара и условията за участие в него на сайта на Палатата www.bcci.bg.

21.09.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад