Назад

БТПП представи електронна продуктова база в услуга малкия и средния бизнес

 
До края на годината Палатата ще попълва информационната база на съвместен проект със световен опит от 12 години в полза на МСП за пряка електронна търговия. Добре беше да има възможност по европейска програма да можеше да се пише, спечели и одобри подобен проект, но сроковете не чакат, затова подаваме ръка на бизнеса с наши средства – каза председателят на БТПП Цветан Симеонов при представянето на Електронна продуктова базана POLIGON Grup и БТПП. Така се надяваме да подпомогнем първоначално въведените над 6475 фирми да актуализират своята информация и да въведат безплатно подробности и представяния за своите продукти.
Това е нова възможност фирмите „да говорят” пряко помежду си – каза Нив Шварц,  който е изпълнителен директор на POLIGON Grup.
Проектът ще бъде представен в рамките на програмата на БТПП на есенния Пловдивски панаир на 26 септември от 13 часа в палата 18.

Предимства за българските фирми от включването им в портала позволява те да имат пряк достъп до международните пазари; да включват основни данни за фирмите и произвежданите/търгувани от тях продукти; това е възможност да се представят и да рекламират продуктите/услугите си, без да правят допълнителни разходи за това, вкл. и за създаване на собствен уеб сайт, както и лесно да намират свои партньори; Те да виждат стоките, които ги интересуват и да представят своите продукти.
БТПП ше осигури пълно обслужване на фирмите за включването им в портала, чрез пакет от услуги.

16.09.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад