Назад

Председателят на БТПП участва в делегацията, придружаваща премиера в Република КореяДнес за Сеул отпътува бизнес делегация, която придружава министър-председателя на РБ Бойко Борисов при неговото официално посещение в Република Корея, в периода 24-27 септември 2019 г. Председателят на БТПП Цветан Симеонов участва в делегацията. В нея са включени и представители на фирми, членове на БТПП, от секторите селско стопанство, енергетика, строителство и инфраструктура. В делегацията има и представители на Българо-корейската бизнес палата, създадена към БТПП с цел насърчаване на двустранните икономически отношения.

Визитата се провежда непосредствено след втората сесия на Смесената междуправителствена българо-корейска комисия за икономическо, промишлено, търговско и техническо сътрудничество (9 -13 септември). 

На 26 септември ще се състои двустранен бизнес форум с  домакин Корейската търговско-промишлена палата – партньор на БТПП. По време на форума ще бъдат подписани документи за насърчаване на икономическо сътрудничество.

В рамките на посещението председателят на БТПП ще направи срещи със сродни организации и дългогодишни партньори в Сеул.


24.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад