Назад

Цветан Симеонов участва в честването на Деня на миньора в „Елаците-Мед“ АД





Председателят на БТПП Цветан Симеонов присъства  на честването на Деня на миньора в „Елаците-Мед“ АД в Етрополе. Освен професионалния празник, водещата компания в минния бранш у нас отбеляза  44 години от създаването си и 20 години от присъединяването към групата „ГЕОТЕХМИН“.

На официалната церемония председателят на Палатата поздрави дружеството с професионалния празник и напомни, че в най-трудната и най-старата професия успява да развива съвременните техники за планиране на минните работи  и дигитализацията на процесите в рудника, с грижа да околната среда и за работниците и служителите.

„През годините „Елаците-Мед“ АД се доказа като структуроопределящо предприятие в българската икономика, със значителен принос за динамичното и устойчиво развитие на страната. С екип от професионалисти компанията успя да осигури дългосрочна заетост, подобряване на финансовите показатели и техническите параметри на добива и преработката на медна руда", отбеляза Симеонов. „Като част от група ГЕОТЕХМИН вие успяхте да реализирате редица проекти и инвестиции в съвременни технологии, които гарантират устойчиво развитие на минния бранш в страната.“


23.08.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад