Назад

Покана за участие с рекламен материал в класацията на БТПП „ТОП 100 Фирми, водещи в икономиката на България”



Българската търговско-промишлена палата отправя покана към българските фирми да се включат с рекламен материал  в класация на БТПП „ТОП 100 Фирми, водещи в икономиката на България”. Изданието излиза в печатен и електронен формат за 21-ва година, на български и английски език, и съдържа класации на фирми, изготвени на базата на техните данни от финансовите отчети. То е едно от най-популярните и четени издания на БТПП. 

Рекламата в „ТОП 100“ е една отлична възможност да представите вашата фирма директно, пред българския бизнес и пред редица световни организации и фирми, да привлечете партньори от различни страни или да предизвикате интерес на инвеститори от чужбина. Целта е създаване на едни тесни и устойчиви връзки между българските фирми и техните партньори в страната или зад граница.

БТПП разпространява класацията „ТОП 100“ при 250 събития годишно - бизнес форуми и срещи в България и делегации зад граница. Допълнително изпращаме „ТОП 100“ до:

  • Всички посланици (70) и всички търговски представители към дипломатическите мисии със седалище София.
  • 50 служби по търговско-икономически въпроси на България в чужбина.

В международен план класацията достига до:

  • 130 национални търговски палати по света, членове на  Международната търговска камара-Париж.
  • до членовете на ЕВРОПАЛАТИ – 46  търговски палати от 44 страни с мрежа от 1700 регионални палати и чрез тях до 20 млн. компании в Европа.
  • до над 320 членове на Асоциацията на световните търговски центрове в над 90 страни.

Детайли по позициите за реклама можете да видите в приложената поръчка. Изпратилите я до 23.05.2019 г. ползват специална 50% отстъпка от цената й и покана за събитието на Годишните награди на БТПП, когато отличаваме фирмите на лидерските позиции в „ТОП 100“.

Предходни издания на „ТОП 100“ можете да видите на този адрес: http://www.bcci.bg/top-100-bg.html


07.05.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад