Назад

Дискусионен форум „Дигитални предизвикателства пред съвременните компании”Българската търговско-промишлена палата и Национална бизнес мрежа в стремежа си за насърчаване на дигиталните умения и приложнието на иновациите в бизнеса организират дискусионен форум „Дигитални предизвикателства пред съвременните компании”, който ще се проведе на 30 ноември 2018 г. в  „Гранд Хотел София“, зала „Триадица“ от 09.30ч.

Дигиталният свят на бизнеса е в нашето ежедневие. Присъствието в мрежата, телефона, таблета е необходимост, която носи ползи, контакти и печалба. Иновациите се оказват за момента най-добрата инвестиция в бъдещето. Те са инвестиции в по-доброто бъдеще на обществото, бизнеса и околната среда. От своя страна, лидерските умения, умното ръководене, комбинацията от отговорност, оптимизъм и мултипликация са ключови за справяне с предизвикателствата пред съвременните компании.

С цел представяне на най-новите тенденции в дигитална България, насърчаване и задълбочаване на иновативния дух и привличане на лидерството на страната на бизнеса организираме дискусионен форум „Дигитални предизвикателства пред съвременните компании”.

В събитието участие ще вземат Мария Габриел, Eврокомисар „Цифрова икономика и цифрово общество“, Росен Плевнелиев, Президент на Република България (2012 -2017), представители на българското правителство, редица утвърдени имена от българския бизнес и обществен живот, както и специалисти в областите онлайн присъствие на МСП, дигитален маркетинг, иновациите като инвестиция, лидерство и комуникации.

Събитието се организира и със специалното участие на Мъгърдич Халваджиян, управител на „Глобал Филмс“ ЕООД, който ще сподели своя опит, виждания и история на успеха в панела: “Лидерство и управление в дигитално време“.

При интерес за участие можете да се регистрирате онлйан на http://www.nbn-bg.com/forum.php до 28 ноември 2018 /сряда/. Участието във форума се заплаща: за членове на БТПП и НБМ – 72лв. /с вкл. ДДС/, за външни лица – 90 лв. / с вкл. ДДС/.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с: Българска търговско-промишлена палата, дирекция  „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 489 или e-mail: g.dimitrova@bcci.bg.

Приложение: Проекто - програма


13.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад