Назад

Главният секретар на БТПП участва в церемония по връчване на дипломите на зрелостници от СГСАГ „Христо Ботев“

Церемонията се състоя в аулата на Университета по архитектура, строителство и геодезия






Главният секретар на БТПП Васил Тодоров взе участие в тържествената церемония по връчването на дипломи на випускниците от Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия. Сред останалите официални гости бяха представители на Камарата на строителите, Съюза на геодезистите и земеустроителите, Съюза на ландшафтните архитекти, както и деканът на Геодезически факултет.

Тази година, от дипломите на всички зрелостници в училището - 33 са с отличен успех. Те имаха привилегията да получат дипломите си за завършен етап от обучението си, както и награди, от официалните гости на церемонията.

Васил Тодоров връчи грамоти и награди от името на БТПП на онези ученици, постигнали най-висок резултат на държавните изпити за професионална квалификация. Той поздрави завършващите и всички, присъстващи на церемонията, като им пожела успешен старт в бъдещото им професионално развитие. Васил Тодоров изрази и надеждата си зрелостниците да продължат образованието и кариерата си в България. „Вие сте нужни на нашата държава - на обществото и на икономиката“, допълни той.


22.06.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад