Назад

Българо-китайски бизнес форум ще се проведе в БТПП на 29 юни

Делегацията включва над 20 представители на бизнеса


Българската търговско-промишлена палата в сътрудничество с Посолството на Китайската народна република в София и Палатата за международна търговия в Шанхай, имат удоволствието да ви поканят на Българо-китайски бизнес форум. Събитието ще се проведе на 29 юни 2018г. /петък/ от 09:30 ч. в сградата на БТПП ет. 1, зала А.

Делегацията включва над 20 представители на бизнеса в секторите: машиностроене, производство на продукти от неръждаема стомана, хранително-вкусова промишленост (производство и търговия на подправки) и ресторантьорство, строителство, опаковки и лепила, текстилна промишленост, индустриално оборудване за кораби, електрически уреди и осветителни тела, правни, консултантски и финансови услуги. Актуален списък с членовете на китайската делегация може да разгледате ТУК.

За участие във форума интересованите компании трябва да изпратят попълнена регистрационна форма до 27 юни /сряда/ на email: m.markova@bcci.bg.

Участието в събитието е безплатно. Работните езици са български и китайски, като има осигурен консекутивен превод. За допълнителна информация – дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефон 02811 74 94, 8117 421


19.06.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад