Назад

Съветът по инвестиции към БТПП проведе семинар на тема ”Финансови инструменти за бизнеса и представяне на инвестиционни проекти”



Съветът по инвестиции към БТПП проведе семинар на тема „Финансови инструменти за бизнеса и представяне на инвестиционни проекти“. Семинарът беше открит от предеседателя на БТПП Цветан Симеонов. На семинара присъстваха представители на банки, частни инвеститори, инвестиционни фондове, фирми, браншови организации, смесени палати, чуждестранни търговски представителства и други организации. Спонсор на семинара беше Токуда Банк.

Христо Стоянов от Европейския инвестиционен фонд представи инвестиционните и финансови продукти на фонда в България.  Тодорина Докторова и Маргарита Авдева представиха новите продукти за проектно финансиране на  Токуда Банк. Ивайло Колев от Международната банка за икономическо сътрудничество (IBEC- Москва, в която България е акционер, представи възможностите за финансиране на банката на български проекти. Румен Бояджиев представи инвестиционен проект на BDSwiss Holding за придобиване на нови фирми. Владимир Томов представи инвестиционен проект на фирма Зебрано с марката OLA за експанзия в други държави.

След семинара фирмите имаха възможност да дискутират свои инвестиционни проекти директно с членове на Съвета по инвестиции към БТПП на чаша вино.

Съветът по инвестиции към БТПП обединява частни инвеститори, инвестиционни фондове, финансови институции и банки.

За представяне на инвестиционни проекти от членове на БТПП: Владимир Томов, председател на Съвета по инвестиции към БТПП, тел: +359 899 707475, email: tomov@intrac-investment.comvladimir.tomov1@abv.bg


23.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад