Назад

Българската фирма Скортел ООД получи сертификат за успешно преминаване през „Оценка на иновационен капацитет на МСП“През месец май фирма Скортел ООД, лидер на българския пазар на мобилни спътникови комуникации и член на Българска търговско-промишлена палата, премина успешно през „Оценка на иновационен капацитет“ посредством инструмента IMP3rove. Фирмата е с повече от 25- годишна история и множество иновативни проекти, реализирани в различни области от промишлеността и транспорта.

Скортел ООД демонстрира много висок резултат по отношение на всички процеси, свързани с управлението и генерирането на иновации и получи сертификат за преминаване през оценката, която е в съответствие с европейските стандарти за управление на иновации CEN/TS 16 555-1 и CWA 15899. Сертификатът бе издаден от академията IMP3rove в Дюселдорф, Германия.

Използваният инструмент IMP3rove, разработен по инициатива на Европейската комисия, анализира различни аспекти на иновационния мениджмънт: иновационната стратегия и визия на фирмата, иновационната култура, жизнения цикъл на иновациите и основните фактори, касаещи тяхното по- добро управление. Услугата се предоставя от експерти на Българската търговско-промишлена палата  и е подходяща за предприятия с иновационна дейност, минимум тригодишна история и персонал между 10 и 1000 човека.

Експерт от БТПП извършва оценката безплатно на ограничен брой МСП с иновационна дейност, желание за растеж, персонал от 10 до 250 служители и минимум 3-годишна история. Цялостна информация за оценката може да намерите тук.

При допълнителни въпроси,  моля свържете се с: Европейски информационен и иновационен център, БТПП
Лице за контакт: Христина Шотекова
Тел: 02 81 17 515
Ел. поща: een@bcci.bg

 


21.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад