Назад

Спонсориране на световна премиера на концерт-спектакълът „Сънят на Пилат“



БТПП съобщава за инициатива на фондация „Ценности“, която дава възможност да се представят български произведения пред по-широка, многоезична публика,  и стимулира творците да мислят извън познатите географски и културни рамки.

Фондацията подпомага развитието на българската култура, изкуство, образование и наука като част от общоевропейската култура и съдейства за представянето на българските върхови постижения в България и света. Главен приоритет в мисията ѝ е всички проекти да насърчават активното общуване, толерантността и зачитането на мултикултурните ценности.

Фондация „Ценности“ организира световна премиера на концерт-спектакълът „Сънят на Пилат“. Събитието е част от културната програма за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018. „Сънят на Пилат“ е ново музикално произведение за симфоничен оркестър и хор, вдъхновено от „Майстора и Маргарита“ на Михаил Булгаков, и създадено от известния с естрадните си хитове и филмова музика композитор Стефан Димитров. Творбата ще бъде представена под диригентството на Любка Биаджони и с участието на оркестър София Симфоникс.

Предвидени са два концерт-спектакъла: в София, зала България, 29.05.2018 г., и в Пловдив, Античен театър, 18.06.2018г

 

Ако желаете да подкрепите съвременната българска музика и нейната популяризация, фондация „Ценности“ предлага възможност за реклама на Вашия бизнес:

  • Популяризиране на концерта както с печатни материали, така и в интернет пространството: плакати, флаери/картички, които ще се разпространят както в самата зала, така и на други места - заведения и арт пространства. Всички източници на финансово подпомагане и партньори ще бъдат изрично упоменати на всички материали както и с художественото 3D мапинг;
  • Информация за събитието ще бъде публикувана в сайта на фондацията и в социалните медии, и ще остане на разположение и след концерта;
  • Покани за събитието ще бъдат изпратени до българското правителство, представители на дипломатическия корпус, видни общественици и българския бизнес.

Необходимите средства за реализирането на двата спектакъла са в размер на 50 000 лв., които са разделени на спонсорски пакети:

- Златен: 30 000 лв.

- Сребърен: 15 000 лв.

- Бронзов: 5000 лв.

За контакти:

Миряна Димитрова – координатор на проекта

Фондация „Ценности“

email: foundationvalues@gmail.com

IBAN: BG85STSA93000024164073


27.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад