Назад

Председателят на парламентарната Група за приятелство Израел-България посети БТПП

Бяха обсъдени възможностите за активизиране на двустранните търговско-икономически отношения между Израел и България


Ейтан Броши, член на Кнесета на Държавата Израел, председател на парламентарната Група за приятелство Израел-България, посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата – Цветан Симеонов. Участие в срещата взеха и представители на посолството на Държавата Израел в София.

По време на работната среща бяха обсъдени възможностите за активизиране на двустранните отношения, както и вижданията за подобряване на конкурентната среда в България. Г-н Броши сподели, че може да се използва богатия опит на Израел в сферата на иновациите в секторите земеделие и напояване.

Цветан Симеонов запозна гостите си с партньорските отношения на БТПП с Федерацията на израелските търговско-промишлени палати и смесените Българо-израелска и Израелско-българска търговско-промишлени палати.

Дискутирано бе и предстоящото изложение „ AGRITECH” 2018, за което БТПП ще организира посещение. Изложението ще се проведе в Израел в периода 8-10 май 2018г. Фирмите, които проявяват интерес за участие в изложението, могат да се свържат с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на тел.: 02 8117 494, 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

 


12.03.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад