Назад

В БТПП се проведе среща с представители на Европейския дипломатически, икономически и академичен център

Цветан Симеонов бе сред официалните гости на приема




В БТПП се проведе среща с представители на Европейския дипломатически, икономически и академичен център. Кристиан Мувет, генерален секретар, Фредерик де Прик, председател на Надзорния съвет, проф. д-р Жан Корнелис, академичен съветник и посланикът на България в Белгия Мая Добрева обсъдиха с председателя Цветан Симеонов предстоящо посещение на белгийска бизнес делегация през април следващата година.

Инициативата е традиционна за Центъра и се провежда във всяка страна, председателстваща Съвета на ЕС. Предвижда се организиране на икономически форум с информационна сесия за белгийските предприятия, които ще вземат участие, както и двустранни срещи с български потенциални партньори. Секторите от взаимен интерес, които ще обхване събитието са: автомобилна промишленост, химическа промишленост, фармацевтична промишленост, хранително-вкусова промишленост, машиностроене, козметика, логистика, лека промишленост и др.

При проява на предварителен интерес за участие във форума, можете да се свържете с Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, e-mail: interdpt@bcci.bg.

БТПП ще разпространи допълнителна информация за деня на събитието и работната програма.


06.12.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад