Назад

БТПП и Световният търговски център в Саудитска Арабия ще си сътрудничат за просперитет чрез търговия и инвестиции

Предоставяне на бизнес услуги на местно, регионално и международно ниво


В рамките на посещението си в Рияд, като част от официалната бизнес делегация, председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща и в централата на Световния търговски център на Кралство Саудитска Арабия. По време на разговор с Хасан Ел Kоджок, изпълнителен директор на организацията, бяха обсъдени бъдещи съвместни инициативи между двете организации. БТПП е дългогодишен асоцииран член на Асоциацията на световните търговски центърове със седалище в Ню Йорк, САЩ.

Световният търговски център в Саудитска Арабия, подобно на БТПП,  е ориентиран към предоставяне на редица услуги на местно, регионално и международно ниво. Организацията функционира в една обща верига с още 17 световни търговски центъра в страни от Средиземноморието, Средния Изток, Северна Африка и Австралия, които обменят информация в реално време.

По време на срещата бе договорено посещение на представители на СТЦ Саудитска Арабия в България през 2018 година. Цел на визитата ще бъде представяне на предоставяните услуги, с оглед разширяване на възможностите на българските фирми за бизнес в още страни от Арабския свят.

Фирми, които проявяват интерес към партньорство със СТЦ – Саудитска Арабия, могат да се свържат с Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02 8117 421, e-mail: irelations@bcci.bg


30.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад