Назад

Среща по международния проект „Създаване на мрежа от жени бизнес-ангели в Югоизточна Европа“



В БТПП бе проведена информационна среща по международния проект „Създаване на мрежа от жени бизнес-ангели в Югоизточна Европа“ (SEEWBAN), в който БТПП и Българската асоциация на жените-предприемачи (БАЖП) участват като партньори.

На срещата БАЖП представи досегашната и предстоящата дейност по проекта. В презентацията си г-жа Радка Стаменова – председател на БАЖП и ръководител на проекта от страна на Асоциацията, акцентира върху Втората партньорска среща по проекта, която се проведе в Единбург, Шотландия на 6 и 7 юли т.г. и представи предложените програми за онлайн обучение на привлечените жени бизнес-ангели и предприемачи.

Гост на срещата бе г-н Милен Иванов – основател, главен изпълнителен директор и член на борда на СЕО Angels Club. Той представи организацията и дейността й, като сподели своя ценен опит и този на колегите си като бизнес-ангели.

През втората част на срещата бе разгледано и дискутирано провеждането на Световен икономически форум по женско предприемачество в София през ноември 2018 г., чиито организатори ще бъдат Женски икономически форум (WEF), БТПП и БАЖП.


23.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад