Назад

Днес ще се състои "Вечер на добродетелите 2017"

Фондация „За Нашите Деца” отправя покана за участие в осмото специално издание на благотворителното събитие


Фондация „За Нашите Деца” отправя покана за участие в осмото специално издание на благотворителното събитие Вечер на добродетелите 2017,  посветено на 25-годишнината на фондацията. Събитието ще се проведе на 23 октомври 2017 г. от 19:30 ч. в Sofia Event Center, Paradise Center.  Дипломатическият партньор е Н. Пр. Ставрос Августидис, посланик на Република Кипър в България.

Каузата на Вечер на добродетелите 2017 е играта – защото играта не е привилегия. Тя трябва да бъде част от детството на всяко дете, за да му покаже света, да развива неговите способности и да му дава възможност за силна връзка с най-близките за него хора.  С набраните средства фондация „За Нашите Деца“ ще реализира програмата „Аз играя и мечтая“. Програмата ще насърчи развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепи връзката им с възрастните, които се грижат за тях.

Станете специални гости и се насладете на ексклузивното участие и виртуозното изпълнение на Марио Хосен, наричан „българският Паганини“. Докоснете се до магията на илюзиониста Валери Иванов-Жокера, потопете се в харизматичния и дълбок глас на Миро и бъдете музикални звезди, като се включите в създаването на една специална песен – песента за детските мечти!

Игор Марковски отново ще даде възможност на гостите на Вечер на добродетелите да наддават за стойностни произведения на изкуството и предмети със специална история, като картина на Петър Мичев, плоча с автографите на EUROPE, броеница, подарена от Вселенски Патриарх Вартоломей I.

Не пропускайте да дарявате като наддавате за специални преживявания, предоставени от приятели и партньори на събитието.


22.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад