Назад

Делегация, организирана от БТПП, замина за Израел

Посещение на международното изложение за водни ресурси, технологии и мениджмънт WATEC 2017


Бизнес делегация, организирана от БТПП и водена от председателя Цветан Симеонов, замина днес за Израел. Делегацията придружава заместник-министъра на околната среда и водите Николай Кънчев по време на неговото официално посещение на водното изложение „WATEC 2017", което ще се проведе от 12 до 14 септември в Тел Авив.

В делегацията са включени представители на фирми от секторите: водоснабдяване и канализационни услуги, инженеринг услуги, производство на химикали за пречистване на вода - питейна вода и отпадъчни води, проектиране и изграждане на пречиствателни станции за отпадъчни води, анализ на води, въздух, утайки и почви в собствена сертифицирана лаборатория, рехабилитация и изграждане на подземни тръбопроводи, използващи безизкопни технологии.

По програма нашата делегация ще участва в изложението за водни технологии и мениджмънт „WATEC 2017". Предвидени са още посещения на фирми в областта на пречистването на отпадни води и повторната им употреба, капково напояване и др. Очаква се делегацията да проведе срещи във Федерацията на израелските търговски палати и Института по експорта. Още днес председателят на БТПП и пътуващите компании ще се срещнат с ръководството на Израело-българската търговско-промишлена палата.


11.09.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад