Назад

Представиха застрахователните и финансови продукти на МетЛайфНа среща в БТПП Ваня Недялкова – застрахователен консултант на МетЛайф (МеtLife) и член на Клуб “Звездна лига” - сребърно ниво, представи на председателя на БТПП Цветан Симеонов продуктите на застрахователната компания.

МетЛайф Юръп Лимитид – клон България обслужва клиенти чрез мрежа от професионални застрахователни консултанти, с отдел групови услуги за корпоративни клиенти, алтернативна дистрибуция и отдел финансови институции, както и чрез брокери. Компанията предлага пълен набор от застрахователни и финансови продукти, които покриват както индивидуални, така и корпоративни клиенти чрез гъвкави процеси за определяне на нуждите им.

По време на срещата се обсъдиха възможности за сътрудничество и предлагане на бизнеса на специално създадените продукти за банкови клиенти, които осигуряват защита на кредитополучателите, както  групови медицински планове, групови животозастраховки, осигуряващи възможност за дългосрочни спестявания.

Повече информация - в приложената презентация  ТУК


03.08.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад