Назад

Новото ръководство на Българо-руската търговско-промишлена палата на среща в БТПППредседателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с новото ръководство на Българо-руската търговско-промишлена палата – Георги Минчев, председател, и Огнян Пачев, главен секретар.

Целта на работното посещение бе представяне на плановете и програмата на БРТПП и обсъждане на възможностите за разширяване на сътрудничеството между двете организации.

Председателят на БТПП запозна гостите с базите данни, новите дейности и инициативи на Палатата. Договорено бе ползване на потенциала на двете организации, с цел разширяване на търговско-икономическите отношения между България и Русия и подпомагане на бизнеса с делова информация за бизнес средата и пазарните тенденции, за търсене и предлагане на стоки, възможности за инвестиции.

Обсъдени бяха и предизвикателствата пред БТПП и БРТПП, сред които и организирането на бъдещи съвместни инициативи. Част от тях ще бъдат свързани с отбелязването от България и Русия на 140 години от Освободителната война и Освобождението на България.

БТПП ще информира допълнително за предстоящите мероприятия.

 


28.06.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад